maanantai 27. elokuuta 2018

Rusettilegut


Isoveljen teepaitaprojekteihin tilailin Kangaskapinalta yksivärisiä trikoita, mutta eihän sellaista täsmäostoa (ainakaan kankaita ostaessa) olekaan, etteikö sitä samalla voisi ihan vain vilkaista mitä muuta olisi tarjolla. Nyt oli tarjolla mintun vihreää rusettitrikoota. Muistan noteeranneeni tuon kuosin aiemminkin, mutta kun nyt sivuhuomiona luki "LOPPUVA KUOSI", oli se yhtä kuin salamannopea ostopäätös. Nythän sitä oli ostettava, jos joskus aikoi. Noita hätäpäissään tilattuja loppuvia kuoseja on parhaillaan postissa tuloillaan lisääkin, sillä pikkusiskoni vinkkasi viime viikolla Noshin lopettavan kangasmyynnit. Paniikkihan siinäkin iski. Oi voi...Täytyy syksyllä urakoida ompeluhommissa enemmänkin, jotta saa taas haalittuja varastoja edes vähän pienemmiksi.


Legginsien kaavana oma muokkaukseni. Nätimpihän tuo kuosi olisi ilman sivusaumaa, mutta sivusaumatonta hyvin istuvaa legukaavaa ei ole vielä tullut vastaan, joten nyt ovat sitten sivusaumalliset.


Kangasta jäi sen verran, että siitä saisi vaikkapa paidan hihat. Vähän jäi kutkuttamaan ajatus mintunvihreästä paidasta, jonka hihat olisivat tuota rusettikuosia ja niskassa sellainen rusettitamppi. Uskaltaisikohan sellaista kokeilla ilman kaavoja..?

2 kommenttia: