lauantai 17. elokuuta 2019

Parempi myöhään, kuin...


Huomaan, että töiden ja lasten harrastusten alkaminen haittaa taas huomattavasti omaa harrastustoimintaani ja blogi on saanut viettää hiljaiseloa. Melkein koko heinäkuun olimme Euroopassa road tripillä, joten heinäkuullekaan ei kertynyt yhtään blogipostausta. Heinäkuun alussa tosin ompelin reissuumme muutamia mekkoja. Ajatus oli kuvata ne sitten matkalla jossakin päin Eurooppaa. Vaan kuinkas sitten kävikään, paljon puhutut Euroopan superhelteet väistyivät tieltämme ja hellemekkojen sijaan reissuvaatetus koostui lähinnä huppareista ja pitkistä housuista. Mekot jäivät kuvaamatta, enkä ole oikein saanut aikaiseksi kuvata niitä enää kotiin palattuakaan. Jotta blogini ei vaipuisi aivan horrokseen, selailin puhelimen kuvat, josko matkan varrelta olisi taltioitunut edes joitain mekkokuvia.


Toinen Legoland-päivistä oli hellepäivä ja uusi mekko pääsi käyttöön. Paljon muita hellepäiviä ei reiluun kolmeen viikkoon sitten osunutkaan. Paitsi sitten ne viimeiset kaksi päivää, jotka kuluivat tiiviisti ilmaistoimattomassa asuntoautossa istuen ajaessamme Tanskan ja Ruotsin halki kohti satamaa.


Tuolloin hellepäivänä huvipuistoon oli päätynyt pari muutakin tyyppiä. Järjetön väenpaljous. Sellaisessa tungoksessa kuvaaminen on vähintäänkin haastavaa, eikä tuolta Legolandista lopulta montaa kuvaa tullut napsittuakaan. Pari kuvaa onnistuin löytämään. Siis sellaisia, missä eteen ei ole puolittain kävellyt joku random tyyppi eikä taustalla näy tunnistettavasti ulkopuolisia. Tuo ensimmäinen noista kuvista on otettu huvipuiston perimmäisessä osassa heti porttien auettua.


Kangas on Verson Puodin Hurmurin serkku. Isoveli sai samasta kuosista jo aiemmin kesällä t-paidan. Kaava on mukailtu Paapiin valmismekon pohjalta.

Vaikka blogissa on ollut hiljaista, käsitöiden tekemistä en sentään ole kokonaan jättänyt jäähylle. Olen herätellyt horroksesta viime vuonna aloittamani Kalevala CAL projektin. Uusia lappuja valmistuu verkalleen, mutta en ole niistä tänne postauksia tehnyt. Ehkä sitten hamassa tulevaisuudessa saan joskus ikuisuusprojektini päätökseen.

2 kommenttia: