maanantai 17. elokuuta 2020

Hippu-bodeja

 

Viikon sisällä lähipiiristämme kuului vauvauutisia kahdeltakin eri suunnalta. Koska töiden alku odotetusti hieman häiriköi käsityöharrastustani, koitin ennakoida vauvalahjoja ompelemalla tilkkulaatikon kätköistä bodeja jo ennen vauvojen syntymää. Sukupuolesta vain ei ompeluvaiheessa ollut aivan varmuutta, joten koitin valikoida suht sukupuolineutraaleja värejä ja kuoseja. Nyt tiedän, että tyttöjä tuli. Molempiin perheisiin.

Kaavana käytin PaaPiin Hippu-bodya (PaaPiin kaavakirja lapsille). Tuo etukappaleen hieman erilainen leikkaus mahdollistaa niiden tosi pientenkin tilkkujen hyödyntämisen. Nämä kaksi kuosia tulivat nyt aika lailla viimeisiä rippeitään myöden hyödynnettyä. Tosin tilkkulaatikon uumenista riittäisi materiaalia vielä moniin pikkiriikkisiin bodeihin, joten saattaapi olla, että näitä tässä vielä syntyy lisää. Siis tilkkubodeja, ei vauvoja. :D

Hippu-bodyn myötä pääsin melkeinpä jopa kaveriksi noiden neppareiden kanssa. Tähän asti neppareiden kiinnitys on ollut yksi inhokkipuuhistani. Nämä jotenkin sujahtivat suht luontevasti paikoilleen. Ehkä tässäkin harjoitus tekee, jos ei nyt ihan mestaria, niin ainakin vähemmän tunaroivan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti