torstai 27. huhtikuuta 2017

Kettubody


Se tunne, kun on eilen saanut pitää sylissään alle viikon vanhaa tyttövauvaa... Voi suloisuutta! <3 Hassua miten nopeasti sitä unohtaa kuinka pieni ja kevyt vastasyntynyt ihanuus onkaan.


Kavereille syntyvissä vauvoissa on se hyvä puoli, että itselle jää vieläpä aikaa ommella pika-aikataululla supersöpöjö minivaatteita. Omalle nyytille ei tuolloin oikein ollut aikaa (eikä tainnut olla taitoakaan) ommella. Minivaatteisiin saa mukavasti miksailtua tilkkulaatikkoon kertyneitä pikku palasia. Rintaan aplikoin vielä hihakankaasta pienen ketun.

Bodyn kaavana netistä löytyvä saksalainen ilmaiskaava. Tuota samaa bodykaavaa olen käyttänyt useasti aiemminkin. Ihan vain siitä syystä, että inhoan neppareiden kiinnitystä ja tässä mallissa pääntie on ilman neppareita ollen silti helposti puettava.


Housut on muokattu Ottobren Diagonalista (OB 1/2016). Kuminauhan sijaan tein vyötärölle resorin. Housujen materiaalina on joustofrotee. Ei ehkä se kaikkein tyttömäisin väri, mutta näin Suomi 100 juhlavuonna voi kai tytönkin pukea sinivalkoisiin. Ja tuo tilkkulaatikon uumenista löytynyt tummansininen löysi kaverin bodyn hihoissa käytetystä kettukankaasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti