tiistai 13. helmikuuta 2018

Mäyräkoiratunika


Velipoika sai jo viime keväänä tästä Arvidssonin Tax-kuosista sinisen paidan itselleen, pikkusiskolle iski kangaskateus jo tuolloin.  Oli siis ostettava mäyräkoirakangasta myös pinkkinä. Pinkki mäyräkoiratunika ja nämä mustat leggarit ovat olleet valmiina jo hyvän aikaa, mutta en ole saanut aikaiseksi kuvattua.


Tykkään kuosista, mutta väri on kyllä aika arka. Toistaiseksi yhteenkään pyykkiin tämä tunika ei ole vielä selvinnyt ilman tahranpoistoa. Ennen kuvauspäivää etuosa on ehditty koristelemaan mm. tomaattikastikkeella, mustikkakiisselillä sekä rasvatahroilla. Toistaiseksi kaikki ovat onneksi lähteneet ja ehdin kuin ehdinkin ottaa nämä kuvat ennen kuin etumuksessa komeilee sellainen kestolika, johon eivät enää sappisaippuat, Fairyt ja Vanishitkään tehoa. Lapsilla on tapana ottaa näihin kuviin mukaan aina jokin lelu, tänään leikittiin tottakai koiraa. :)

Tunikan kaava on mukailtu Ottobren Happy Rainy Daysta (OB 4/17). Hihat tein ilman hihansuukaitaleita pidentäen kaavan perushihaa. Taskut halusin tuonne sivusaumaan ja niihin lainasin kaavaa Reggae-jumpsuitista (OB 1/2016). Malli on aika väljä, olisi voinut leveyden puolesta olla kokoa pienempikin. Leggareiden kaava oma muunnelmani, kangas jotain hieman kiiltäväpintaista hyvin laskeutuvaa trikoota. Molemmat kankaat Jätti-Rätistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti