maanantai 26. marraskuuta 2018

Frozen-sukat


Kimallelangat tuntuvat olevan nyt kovassa huudossa lankamarkkinoilla. Ainakin kimallelankojen tarjonta oli tänä vuonna kädentaitomessuilla runsasta. Tämän langan (Lang Yarns: Mille Colori Socks & Lace Luxury) ostin tosin jo vuosi sitten kädentaitomessuilta. Valmistus, tai pikemminkin aloitus taas vain hiukan venähti. Langan kimalle ei nyt näissä kuvissa kovinkaan hyvin näy, mutta kimaltaa se. Kimalteesta ja vaaleansinisestä väristä tuli mieleen Frozen.


Frozen-sukille inspiraatio ja ruutupiirros löytyi Life with Mari -blogista. Käyttämäni langat vain olivat paljon ohuempia kuin tuossa mallissa, joten itse sukka on jälleen omasta päästä sovellettu. Puikot nro 2, sääressä 72 silmukkaa. Tuon valkoisen langan merkkiä en tiedä, kädentaitomessuilta vuosi sitten ostettua sekin. Vyötteessä oli ainoastaan käsin kirjoitettu lappu, josta kävi ilmi sen olevan merinon ja nylonin sekoitetta. Muistan tuon sinisen langan kanssa kulkeneeni  kojulta kojulle etsien sopivan paksuita valkoista superwash-lankaa.


Ihan eivät nyt identtiset ole värimaailmoiltaan, mutta eipä kai tarvitsekaan. Käyttäjälleen ovat olleet mieluisat ja kuten nypyistäkin näkee, käytössä ovat kovasti olleet jo ennen kuin äiti ehti näitä kuvaamaankaan.


3 kommenttia: