torstai 22. kesäkuuta 2023

Lisää kesäteeppareita

Näköjään aina juhannuksen alla havahdun siihen tosiasiaan, että poikani teepparit alkavat olemaan kittanoita ja sitten iskee teepparitehtailun sarjatuotantovaihe päälle. Viime vuonna näihin aikoihin tapahtui sama asia. Tällä kertaa tuotantoon lähti Tampereen kässämessuostos Kankaisen kojulta. Kuosi näyttäisi olevan jonkinlainen Spidermanin ja alienien fuusio. Pojalle mieluinen.

Toinen toteutukseen päätynyt kuosi oli Majapuun tarjouskankaista Paatti-trikoo. Ostettu kyllä jo jonkin aikaa sitten, mutta näytti edelleen olevan outlet-tuotteissa. Mieluinen oli tämäkin kuosi. Pääntien kanttauksen värit on poika saanut valita itse (siis minun esikarsimista vaihtoehdoista :D). Hyvät valinnat teki molemmissa.

Kaavana näissä molemmissa samainen Ottobren Simply Basic (OB 1/2021), millä tein muutama päivä sitten heijastavalla hello-tekstillä koristellun paidan. Tuolle hello-paidalle kävikin sitten melko nopea "katastrofi". Paita ehti olla pojan päällä ehkä kaksi tuntia, kunnes tuli mieleen lähteä jahtaamaan kynsiään lakkaavia tyttöjä takaa. Heijastavan hello-tekstin lisäksi paidan helma on nyt koristeltu pikkusiskonsa kaverin vaaleansinisin kynsikuvioin. Että jos jollakin on konsteja, miten kynsilakka lähtee vaatteista, niin vinkkejä otetaan vastaan.


Poikani on mieltynyt nykyään aika väljiin t-paitoihin, joten levensin hieman mutulla tuota alkuperäiskaavaa. Osviittaa leveyden mittoihin mallailin väljemmästä Adidaksen teepparista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti