keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Amazon-paita ja vähän muutakin...


Majapuun kangaslähetyksen saavuttua ihastelimme lasten kanssa yhdessä uusia kuoseja. Hauskaa, miten nelivuotias poikani alkoi heti tehdä suunnitelmia kankaille. Kätyrikankaasta piti saada pitkähihainen paita. Amazon-kankaasta lyhythihainen. Pikkusiskolle jaossa annettiin kolmio- ja nallekankaat, niistä voisin kuulemma tehdä mekkoja. Kyseisiä kankaita kiiruhdettiinkin pian viemään nukkeleikkeihin peitoiksi. Paljon riemua yhdestä postipaketista. :)


Aamulla vastassa olikin pieni pettymys, kun kätyripaita ei ollutkaan vielä valmis. Sitä olisi pitänyt päästä heti näyttämään tarhakavereille. Töistä palatessa ei ollut muita vaihtoehtoja kuin tarttua saumuriin ja alkaa surauttelemaan kätyripaitaa.


Myös Amazon-paita piti kiiruhtaa valmiiksi. Olimme menossa pääsiäiseksi mökille. Sinne tulisi myös vaari, ja koska vaarilla oli ihan oikea punainen Amazon, täytyi vaarille ehdottomasti päästä näyttämään Amazon-paitaa.


Viimeiset kanttaukset tein vähän kiireellä aamutuimaan juuri ennen töihin lähtöä. Pääntien resorikanttaus tulikin siinä hötäkässä hieman harmittavaisesti aavistuksen liian tiukalle. Päällä tuo ei juurikaan näy, mutta viikattuna hieman kupristaa. :/ Lisäjännitystä ompeluun toi pikkuneidin tekemä uusi saumurin langoitus. Pieneksi hetkeksi piipahdin pois koneen ääreltä ja sillä välin uudet säädöt ja langoitukset oli tehty. Toimelias tyttö.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti