lauantai 5. maaliskuuta 2016

Iloiset unikaverit


Aamuteetä juodessa selailen usein Pinterestiä keittiön saarekkeen äärellä. Viime viikonloppuna vieressäni istuva poikani bongasi Pinterestistä tämän kuvan ja totesi: "Haluun tollasen unikaverin!" Pariin kertaan unikaverin perään on kyseltykin. Pakkohan sellainen oli siis tehdä. Tai oikeastaan tasapuolisuuden nimissä kaksikin. Riitahan siitä olisi tullut, jos siskolle ei olisi omaa tehnyt.


Aamulla istahdin ompelukoneen äärelle ja aloin viimein lunastaa lupauksiani unikaverista. Kaiken maailman tavaroiden hamstraus kun taitaa olla vähän sukuvika, jäi kangaskaupasta taannoin käteen säkillinen tilkkuja, ilmeisesti näytetilkkuja myyntiin otettavista kankaista. Noista värikkäistä kangastilkuista yhdessä lasten kanssa valitsimme sopivat värit ja kuosit unikavereihin. :)

Minun jäädessä ompelemaan, poikani lähti mieheni kanssa kauppaan. Tuliaisina kauppareissulta oli äidille karkinvärinen ruusu. Poikani ihan itse valitsema. <3


Ihan hauskaa tilkkuaskartelua lauantain ajankuluksi. Unikavereiden ompelu kiinnosti sen verran pikkuneitiä, että istui suurimman osan ajasta sylissäni. Onnistuu näköjään tuo ompelu ihan hyvin lapsi sylissäkin. Vanutäytteiden sisään sullomisessa parivuotiaan pikku kätöset olivatkin oiva apu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti