perjantai 31. maaliskuuta 2017

MäyräkoiriaLöysin kerrankin napakkaa ja kivaa kuviotrikoota Jätti Rätistä, kun bongasin sieltä Arvidssonsin Tax-kuosia. Mäyräkoirakangasta löytyi siniharmaana ja hennon vaaleanpunaisena. Etenkin tuo siniharmaa kangas huuteli päästä ostoskärryihini ja surautin siitä pojalleni paidan tutulla itse muokkaamallani peruskaavalla.


Kun kuosi on jo itsessään tarpeeksi kiva, mitäs siihen ihmeellisempiä leikkauksia ja erilaisia kuosiyhdistelmäkikkailuja enää lisäilemään. Paidasta tuli ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan. Väristä tykkään kovasti. Kangas aiheutti tosin kateutta pikkusiskossa. Isoveljen paidan valmistuttua, pikkusisko olisi halunnut samanlaisen. Mutta kangasta oli jäljellä enää pieniä tilkkuja. Kriisihän siitä syntyi. Onneksi isillä oli ratkaisu pulmaan. Isin ehdotuksesta pikkusiskolle ommeltiin tilkuista hiuspanta. Ja pian itku iloksi muuttui. :)


Vähän kyllä jäi kutittelemaan se hennon vaaleanpunainenkin väri. Jos siitä ompelisi pikkusiskolle oman paitansa. Ehkäpä löydän itseni joku päivä uudelleen Arvidssonsin kangaspakkoja hypistelemästä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti