sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Minikutimet


OMG... Pinterestiä selaillessa törmäsin niiiiiin kivaan ideaan, että sitähän oli pakko testata heti. Näistä rintaneuloista tuli ihan hillittömän söpöjä. Alkuperäisidea kaulakoruna on bongattu täältä. Joskus yksinkertaiset ideat ovat niitä parhaita. Ja näiden tekoon kului maksimissaan vartti.


Tällainen ylisöpö pikkulahja vaatii toki ylisöpön paketin. Kuinka ollakaan, bongasin tänään kauppareissulla minikokoisia peltisiä matkalaukkuja! Pakkohan niitäkin oli ostaa. :) Yksi tällainen matkalaukullinen pieniä itsetehtyjä juttuja lähtikin jo samana päivänä reissuun myöhästyneenä syntymäpäivälahjana neulomista rakastavalle pikkusiskolleni. <3


Kun inspiraatio iskee, on hyvä, että kaikki tykötarpeet löytyivät valmiiksi omista kaapeista: muutama lainahelmi tyttären puuhelmivalikoimasta, helmien sävyihin sopivia puuvillalankoja, isoja nappeja, coctailtikkuja ja rintaneulan pohjia.


Pyörittelin puuvillalankaa napin ympärille kunnes nappi ei enää paistanut läpi. Viimeisten kierrosten avulla "sidoin" rintaneulanpohjan napin takapuolelle. Lopuksi taustaan hieman erikeeperkäsittelyä varmistamaan neulan paikallaan pysymisen. Napsaisin coctailtikut toisesta päästä poikki ja kastoin tylpän pään erikeeperiin, helmi paikoilleen ja "puikot lankakeriin". Ta-daa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti