perjantai 25. elokuuta 2017

Pino pipoja


Poikani jalkapalloseuralla on tulossa arpajaiset, joihin jokaisen pelaajan kotoa tulee toimittaa kolme arpavoittoa. Niinpä päätin koluta taas hieman tilkkulaatikkoani ja surauttaa muutamia pipoja arpavoitoiksi syysturnaukseen. Syksyn tullen luulisi sellaisille olevan käyttöä.


Tupsupipo on tehty Noshin lippapipon ilmaiskaavalla. -Ilman lippaa tosin, sillä pipojen oli tarkoitus valmistua nopeana sarjatuotantona ja kokemuksesta tiedän, että tuon lipan kanssa saa askarrella ja tuhertaa.

Tupsun tekoon koitin Ipanappi-blogista bongaamaani puuhaarukkakikkaa. Itselläni tosin sattuu olemaan hieman kulahtaneempi kapusta, josta laitimmainen piikki on poikki. Tähän hommaan ihan passeli sekin ja tuleepa ainakin sitomiskohta keskelle tupsua, kun piikkien välejä on vain kolme. Ihan riittävä halkaisija tupsulle tuli nelipiikkiselläkin haarukalla. Ipanapissa neuvottiin kiertämään lankaa 150 kierrosta. Blogiani lukeneille ei liene yllätys, etten laskenut kierroksia. Astetta suurpiirteisemmin pyörittelin lankaa kapustan ympärille kunnes ajattelin kierrosmäärän näyttävän passelilta.


Tupsuttomiin pipoihin pidensin hieman tuota Noshin kaavaa korkeussuunnassa. Pipoja piti tulla kolme, mutta poikani halusikin hämispipon itselleen, joten samaan syssyyn tuli ommeltua neljäskin pipo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti