maanantai 26. maaliskuuta 2018

Ihana mekkokaava!


Edellinen siskontytölleni ompelema kaavantestaus meni vähän kaseikkoon. Tästä lannistumatta uutta kaavaa lähdin kokeilemaan nytkin. Tällä kertaa se kannatti. Ihastuin tähän Roses On Grey (Ottobre 4/2016) kaavaan ja varmasti tulen käyttämään sitä toistekin. Hihat eivät ole ihan perus raglaa, vaan etu-ja takakappaleet ovat ylhäältä vähän kaarevat (...mikä ei näissä kuvakulmissa kylläkään näy). Melkein jopa pitäydyin alkuperäiskaavassa, ainoa muutos, jonka tein, oli se, että ompelin leveyden koon 98 mukaan ja pituuden koossa 104. ...Ja taskua taisin vähän soveltaa... Pituutta voisi laittaa vaikka hiukan enemmänkin. Tai sitten voisi kokeilla myös leveää resoria helmaan. Mutta tosi kiva näinkin.


Tällä kertaa valitsin vihreän Pupujunan kaveriksi valkoisen. Paljon raikkaampi tuli tästä väriyhdistelmästä, kuin tuosta siskontytölle tekemästäni musta-vihreästä mekosta. Ja paljon kapeampi. Ja istuvampi.


Pupumekko sopii kivasti pääsiäispuuhiin. Meillä virpomisoksat pääsivätkin tänä vuonna ihan uuteen käyttötarkoitukseen: Niistä tuli karvamadon poikasia. :D


Iloista pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti