keskiviikko 8. syyskuuta 2021

Tilkkulaatikon tyhjennystä

Tämä setti tuli ommeltua kyllä jo melkein kuukausi sitten, mutta postaus on jäänyt. Tuli työkiireet ja pian sen jälkeen kyynärpää irtisanoi yhteistyösopimuksensa. Niinpä viime viikkoina on jäänyt kaikki käsityöt ja kirjoittamisetkin olen pyrkinyt pitämään vain pakollisissa työjutuissa, eli blogin päivitys on totaalisesti jäänyt. Toisaalta eipä tänne paljon olisi ollut päivitettävääkään. 

Turkoosinsävyinen setti päätyi veljentytölle 1-vuotislahjaksi. Toiveena oli baggy-tyyliset housut. Muistelin, että joitakin vuosia sitten Noshin Baggyt olivat pinnalla ja googletuksella löysin ainakin jonkinlaisen kaavan tällaisiin. Lahkeensuiden resorit ja leveä vyötäröresori omaa modaustani.

 

Tunikan kaavana Bunny's balloon (OB 6/2017). Pääntiestä tuli kiva, joskin itse tunikasta tuli ehkä hiukan leveämpi kuin odotin. Hihat olivat niin ikään valtavan pitkät, joten aika paljon tunikassa oli käyttäjälle kasvun varaa. Helmaa olisin ehkä kaavasta muutoin mutulla pidentänyt, mutta tällä kertaa kangasta riitti juuri ja juuri tuohon kaavan osoittamaan mittaan. Kaikki settiin käytetyistä kankaista on peräisin tilkkulaatikon kätköistä eli yli jääneitä palasia vanhoista projekteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti