lauantai 18. kesäkuuta 2022

Lisää kesäpaitoja

Jonkinlaisen kasvupyrähdyksen myötä iso liuta poikani vaatteita on viime aikoina jäänyt vähän kittanoiksi. Kesäpaitatilanne kaipasi siis kipeästi päivitystä. Aiemmin käyttämäni perusteepparin kaava loppui pari pykälää liian pieneen kokoon, joten oli aika etsiä uusi perusteepparin kaava.

En oikein koskaan malta testailla uutta kaavaa kovin fiineillä kankailla, kun koko ja istuvuus ovat arvoituksia, joten ryhdyin jälleen kaivelemaan tilkkulaatikon uumenia. Vastaan tuli tummansininen trikoon jämäpalanen. Sen verran knafti, että siitä sai nipin napin etu- ja takakappaleen, mutta hihoihin kangasta ei enää riittänyt. Aivan laatikon pohjalta löytyi palanen vaaleansinistä kangasta, ei aivan perustrikoota, vaan muistutti enemmänkin jonkinlaista teknistä kangasta. Värit kuitenkin rimmasivat kivasti yhteen, joten leikkelin siitä hihat. 


Kun Ottobren Simple Basic -kaava (1/2021) oli testatattu ja toimivaksi todettu, uskalsin vihdoin leikellä poikani itsensä Nappinjasta valitseman peliohjainkankaan.


Tilkkulaatikosta löytyi vielä riekale peliohjainkankaan vihreään sävyyn rimmaavaa trikoota, jolla kanttasin pääntien. Paidoista tuli tosi mieluisat.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti