tiistai 3. huhtikuuta 2018

Kotihuppari


- Äiti miks sä ompelet sulle tollasest vauvakankaast? Hmmm... Niinpä. Hyvä kysymys. Pääsiäisenä ompeluinto iski. Eikä ollut siihen hätään ihan just sellaista kangasta, kun olisin halunnut, joten päätin käyttää tämän pitkään marinoituneen kirahvikankaan. Sitä tuli taannoin ostettua metri. Sitten en oikein tiennytkään mitä siitä tekisin. Jotenkin se ei sitten lopulta tuntunutkaan niin kivalta kuin ostohetkellä. En oikein ole keksinyt mitään, mitä siitä tekisin, eikä se ole laatikosta huhuillut haluavansa oikein mihinkään projektiin. Sinänsä laadukkaalta ja napakalta kangas kyllä vaikuttaa.

Pitkään on ollut mielessä ommella itselle Hide Away (OB 2/2017), mutta aina sitä jännittää uuden kaavan kanssa. Että onko se sitten itselle niin kiva, kuin toisten ompelemina näyttää. Ja miltä tuo pitkä resorihelmainen huppari lopulta näyttää päärynän päällä? Jospa se näyttääkin ihan pöljältä... ei sellaiseen kaavantestaukseen malta kaikkein ihaninta kangasta käyttää. Mutta tämä. Sopivan napakkaa huppariin. Eikä harmita jos ei nyt sitten kaava ihan istukaan. 


Sinänsä kaava on kyllä kiva. Pelasin vielä varman päälle ja modasin alaosan leveydestä numeroa isomman kuin yläosasta. Jotenkin tuollainen A-linjainen mekko/tunika taitaa silti olla enemmän mun juttu. Huppari on kyllä ihana päällä. Ja kotihupparia tästä alunperin kaavailinkin. Kotona saa piiloutua hyvillä mielin vauvakankaaseen. Olla ihan rauhassa päärynä. :D Noista taskuista kyllä tykkään. Ja yläosa istuu hyvin. Ehkäpä modaan sitten siihen ihanaan kankaaseen (jota en ole kyllä vielä edes ostanutkaan) alaosan A-linjaiseksi ja teen siitä mekon. Tai tunikan. Taidan olla vähän kaavoihin kangistunut.

3 kommenttia: