tiistai 1. toukokuuta 2018

Sadepäivän puuhia


Vähän vahingossa törmäsin sovellukseen nimeltä Easil. Toimii näppärästi Googlen tunnuksilla ja ilmaisversiollakin pystyy askartelemaan kaikenlaista kivaa. Vaatii kyllä oikean tietokoneen, padilla sovellus ei toistaiseksi toimi. Tässähän se sadepäivä onkin kulunut näppärästi koneen äärellä kuvia selaillessa ja muokatessa. Aika koukuttavaa puuhaa. :) Vapputervehdyksiin nappasin kokeilumielessä eilisen ja tämän päivän kännykkäräpsyjä.


Viime kesänä tuli otettua aika paljon kukkakuvia omasta pihapiiristä. Pääasiassa kännykkäräpsyjä, mutta osasta tuli ihan kivojakin. Mitään sen ihmeellisempää käyttöä en niille koskaan ajatellut, mutta nyt aloin kokeilemaan, josko noista kukkaräpsyistä turailisikin sähköisiä kortteja valmiiksi repertuaariksi sitten kun sellaisille on tarvetta. Yleensähän korttien teko jää aina viime tippaan. Olisi sitten hätävarana edes jotain valmiina niihin viimetipan hetkiin.


Sähköisiä kortteja toki netti on pullollaan. Mutta jos kuvassa on viime kesänä omalla pihalla kukkinut alppiruusu, on se silti jollain tapaa paljon kototekoisemman oloinen, kuin jonkun toisen suunnittelema kuva. Eräänlaista käsityötä kai tämäkin. Kun kukan on ensin itse kasvattanut, itse ottanut siitä kuvan ja itse suunnitellut kortille layoutin..? Näistä tuo jälkimmäinen osio ainakin tuon Easilin avulla lienee se easein.


Samasta kuvasta kaksi erilaista versiota... Tuokin kukka omalta pihalta. Sellainen hopealehtinen, vaan en kyllä millään muista mikä tuon kukan nimi on..?


Perus jokapaikan onnittelukortti yli kukkineesta unikosta.


Ja vielä viikonlopun juhliin yksi tällainen...


Vielä en ole kokeillut minkälaiseksi laatu näissä ilmaisversion kuvissa menee tulostaessa, mutta ihan hauskaa puuhastelua ainakin somettamiseen. :)


2 kommenttia: