tiistai 4. joulukuuta 2018

Yksisarvisia ja sateenkaaria


Yksisarvisvaate on ollut toivelistalla jo pitkään. Viimein neiti sai valittua mieleisensä kankaan. On yksisarvista, on sateenkaarta, on pilven hattaraa ja pinsessalinnaa. Aika paljon kaikkea. Jotenkin pelotti että ihan tavallisella paitakaavalla tämä kuosi muuttuisi yökkäriksi. Valitsin kaavaksi LillaLumin Ilonan. Ilonan peruskaava oli mukavasti muunneltavissa erilaisin frilloin ja rusetein. Menee varmasti jatkoon muissakin projekteissa.


Hiukan noita röyhelöitä kavensin jo kankaiden leikkuuvaiheessa, mutta aika muhkeat niistä silti tuli. Ohjeessa frilla olisi yksinkertainen ja vain etureuna käännetään. Käyttämäni kangas oli kuitenkin melko ohutta ja ompelin frillat kaksinkertaisesta kankaasta. Ainakin pysyvät jämäkästi.

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää! Frillat on kyllä kiva lisä muuten peruspaitaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vaan kestää vissiin aina vähän aikaa lämmetä näille jutuille ku pitkään olin sitä mieltäkin, etten oikein tykkää frilloista. Vieläkään en itselle ompelisi frillajuttuja, mut lapsilla aika kivoja. Ja nyt kun näin kirjoitan, seuraava ompelus itselle on varmaankin jokin frillaunelmahörhötys. ;D

      Poista