maanantai 18. helmikuuta 2019

Pari paitaa


T-paitavaraston täydennykseksi syntyi pari peruspaitaa, jotka ovat olleet suunnitteilla jo hyvän aikaa. Toteutus on taas vain antanut odottaa. Kummatkin kuosit Jätti-Rätistä poikani itsensä valitsemia.


Kesään on toki vielä aikaa, mutta toivon mukaan karavaanaripaita sopii vielä kesällä asuntoauton startatessa matkaan. Hassua, miten sitä vuosien saatossa ajatukset muuttuvat. En koskaan kuvitellut että viettäisimme joskus "karavaanarielämää". Nuorempana reppureissut Aasiaan olivat kova juttu. Lasten myötä matkustus noista ajoista on aika tavalla muuttunut. Nykyään reissuille tulee pakattua mukaan ihan järjetön määrä tavaraa ja vaatetta. -Ihan vaan varmuuden vuoksi. Tuon tavaramäärän sullominen on huomattavasti helpompaa asuntoautoon kuin rinkkaan.


Matikkapaidasta luvattiin luntata vastauksia matikan tunnilla. Tätä ei ehkä kannata pukea päivänä, jolloin on matikan koe. :D


Matikkapaidan kaavan pohjana Graphic Prints (OB 3/2017). Muokkasin helmaa hieman lyhyemmäksi ja leveämmäksi poistaen siitä sivuhalkiot.


Karavaanaripaidan kaava Blaa Blaa (OB 1/2016) lyhythihaiseksi muunneltuna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti