sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Raitahuppari


Majapuun kaksipuoleisesta luomuinterlockista syntyi talviloman viimemetreillä pojalle uusi huppari. Kangas oli ihanaa, toinen puoli petroolin sävyinen ja toinen harmahtavan vihreä! Tosi kivan tuntuista ommella ja pitää päällä. Tästä tuli heti yksi poikani lempivaatteista.


Koska kangas oli kaksipuoleista, siitä pystyi paloja kääntelemällä mallailemaan erilaisia väriyhdistelmiä hupun, hihojen ja taskun väriä muunnellen. Poikani sai itse suunnitella, minkä värisenä minkäkin osan paidasta halusi. Tilasin tuota samaa kangasta myös oranssin sävytteisenä sillä ajatuksella, että jonain päivänä myös pikkusiskonsa saisi samantapaisen hupparin. Näiden kahden kankaan jämäpaloista voikin sitten syntyä jos jonkinlaista väriyhdistelmäpläjäystä.


Kaavana hupparissa on uusimman lasten Ottobren 1/2019 See You Soon. Tuntui olevan varsin toimiva kaava. Paitsi helmaresorin mitta kaavassa oli hämmentävä, ilmeisesti joko ohjeessa tai kaavassa oli virhe, enkä näin ollen tehnyt helmaresoria ohjeen mitoilla, vaan laiskuuttani käytin suoraan tuubiresosin oman leveyden, kun se tuntui silmämääräisesti olevan aika lähellä sitä, mitä pitikin.


 Helmaresoria lukuun ottamatta tein kaiken ihan ohjeen mukaan, kerrankin!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, kaikessa yksinkertaisuudessaan tuli kyllä ihan kiva käyttövaate.

      Poista