tiistai 27. joulukuuta 2022

Siskosten samistelupaidat

Kankaisen kojulta lähti kangas näihinkin joululahjoihin. Ompelin veljentytöille samistelupaidat tästä älyttömän söpöstä kuosista. Kuosin nimeä en valitettavasti tiedä. Metristä tuli pitkähihaiset kahdelle pikkuneidille ja vähän jäi vielä rippeitäkin.



Pienemmän paidan kaavana Ottobren Kaksi kaverusta (OB 1/2018). 86-kokoiseksi näytti omaan silmääni aika reilulta koolta, mutta paha sanoa, kun sovituskappale ei ole nyt läsnä. Isomman paidan kaavaksi valikoitui Crazy Frog (OB 6/2016) ihan vain siksi, että kyseinen kaava sattui olemaan jo valmiiksi oikeassa koossa piirreltynä kummipojan pyjamapaidan jäljiltä.

Äkkiseltään kuvittelisi, että noin monivärisiin paitoihin olisi helppo löytää sopiva resorin väri. Väärin. Kokeilin moniakin eri vaihtoehtoja ruskean, sinisen, harmaan ja oranssin sävyistä, mutta mikään niistä ei oikein tuntunut täydellisesti mätsäävän paidan sävyjen kanssa. Mallailin myös valkoista ja mustaa, musta teki jotenkin tunkkaiseksi ja valkoinen pienen lapsen hiharesorin värinä. Hmmm... Ei ehkä maailman paras idea. Päädyin lopulta tekemään resorit ja kanttaukset paidan omasta kuosista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti