keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Äitienpäiväkortteja


 Sormiväritaidetta lasten kanssa. Äitienpäiväkortit mummulle ja isomummeille. Kun joku askare ei pojaltani onnistu, hänellä on tapana sanoa: "En osaa. Minulla on liian iso käsi." Kieltämättä pikkusiskon käden rinnalla tuo kaksi ja puolivuotiaan käsikin näyttää isolta. :)


Alkuperäinen ajatus oli tehdä isoveljen ja pikkusiskon käsi päällekkäin, kuten olin joskus Pinterestissä nähnyt tehtävän. Kokoeroa ei kuitenkaan ollut niin paljoa, että efektistä olisi tullut sellainen kuin halusin. Toisaalta oli riittävästi haastetta saada 10-kuukautisen energiapakkauksen käsi auki olevassa asennossa läiskättyä edes johonkin kohtaan paperia ja totesinkin heti kättelyssä, että auki olevan käden osuminen tarkasti isoveljen kädenjäljen päälle olisi mission impossible. Irti leikattuinakaan ne eivät näyttäneet päällekkäin hyvältä.


Isoveli innostui sormiväreillä maalaamisesta niin paljon, että kortteja syntyi yli tarpeidenkin. Kädenjälki kaikissa väreisseä: Dinosauruskäsi, Sydänkäsi jne... Lisäksi muutama abstraktia ekspressionismia edustava taideteos: "Isi leppäkerttu" ja muita mestariteoksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti