lauantai 14. toukokuuta 2016

Ryhmä Haut


Meillä asuu kaksi Ryhmä Hau -fania. Teen usein kangastilauksia yhdessä noiden Ryhmä Hau -fanien kanssa ja kyseistä kangasta onkin metsästetty moneen kertaan. Yleensä se on ollut valikoimasta loppu, silloin kun minä olen kangastilauksiani tehnyt. Nyt tuota kuosia kuitenkin oli saatavana Jyväskylän kangaskaupassa. Pakkohan sitä (...ja muutamaa muutakin kuosia :D) oli sitten tilata sellainen pala, että riittäisi kummallekin. Tappeluhan siitä muuten tulisi. 


Lauantaiaamun huipentuma on Kakkoselta tuleva Ryhmä Hau. Harva se päivä meillä myös leikitään pentuseurueella ja vahtitornilla. Illalla käydään taistelua siitä, kumpi saa unikaveriksi Vainun ja kumpi Sampan. Tunikakin piti pukea päälle jo puoli valmiina, eikä sitä olisi maltettu riisua edes helman ompelun ajaksi.

 

Kuosi ei nyt ehkä ole omasta mielestäni se maailman kivoin, mutta ainakin lasten mieleen kangas on ja Ryhmä Hau -tamineiden omistajat ovat tyytyväsisiä uusista vaatteistaan. Ennakkoon ajattelin tuon kuvion olevan suurempi kuin olikaan.


Teepparista tuli ihan kiva valkoisten raglanhihojen ja sivuraitojen kanssa. Tunikaankin olisi melkein voinut laittaa hihat valkoisiksi, mutta tuli nyt kokonaan Ryhmä Hau -kuosilla. Kantit sentään laitoin valkoisiksi hieman raikastamaan tuota sinistä väriä.


Kummatkin kaavat ovat uusimmasta Ottobresta (3/2016). Teeppari on tehty X print -kaavalla ja tunika muunneltu Funny Fringes kaavasta ilman helma- ja pääntiehapsuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti