sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Tilkkuöttis


Esikoinen oli ensimmäisellä isolla partioleirillään ja pikkusiskolle (ja äidille) piti keksiä tekemistä Tammileirin ajaksi. Päätimme lähteä yökyläilemään siskoni luokse Helsinkiin. Sopivasti Espoossa sattui olemaan Ommel 2019 festivaaliviikonloppu, joten perjantaina poikkesimme tyttöjen kanssa festareille.


Kun sekä äidissä että tyttäressä on kangashamsterin vikaa, matkatuliaisina kotiin tarttui aika monta kangaskäärylettä. Kaikilla osastoilla emme ehtineet edes käydä, sillä saavuimme festareille vasta iltapäivällä. Tytöt innostuivat Helsingin työväenopiston pehmolelutyöpajasta ja teimme yhdessä Tilkkuöttiksen. Serkkutyttö suunnitteli öttiksen kaverin Disney-Elsa-öttiäisen.


Yökyläilyreissulla serkkutytöt saivat unikavereikseen itse suunnittelemansa ja osin itse tekemänsäkin pehmolelut. Tilkkuöttis päätynee loppuvuodesta vielä vierailulle Yle Oppimisen verkkojulkaisuun, sillä öttistä askarrellessamme työpajassa hyöri Ylen toimittaja, joka kuvasi artikkeliaan varten Tilkkuöttiksen ja iloisen suunnittelijansa.


Innostus pehmolelun tekemiseen ja suunnitteluun jäi tyttärelleni päälle, joten Tilkkuöttis saattaa saada jossain vaiheessa vielä lisää tilkkuystäviä.

1 kommentti:

  1. Olis ollut niin kiva päästä ommelfestareille, mutta jospa ensi vuonna osaisi laittaa sen ajoissa kalenteriin..ihana tilkkuöttis! 😍

    VastaaPoista