tiistai 9. kesäkuuta 2020

Olipa kerran leggarit


Järjestelin lasten vaatelipastoa ja laatikon pohjalta vastaan tuli peräti kolmet polvesta puhki olevat legut. Kun laiskuuttaan ei viitsi paikata puhki menneitä leggareiden polvia, voi päätyäkin tekemään leguista kotishortseja ja barbien maximekkoja.


Aluksi oli tarkoitus ihan vain pätkäistä puhki menneet polviosat poikki ja muuntaa legut kesäisiksi kotishortseiksi. Olin jo heittämässä leikatut osat pois, kun mieleen tuli ajatus tuunata niistä yhdellä saumurin saumalla barbien mekkoja. Lahkeen suusta kun löytyi päärmäyskin jo valmiiksi. Toki tuon mekon helman olisi voinut vielä kääntää ja kaksarilla viimeistellä, mutta tokkopa kukaan leikkijöistä kiinnittää minkäänlaista huomiota siihen, ettei helmaa ole huoliteltu.


Trikoo joustaa sen verran hyvin, että mekko on helppo pujottaa barbien päälle. Kun yläosan kaventaa riittävän pieneksi mekko pysyy napakasti nuken päällä ilman olkaimiakin.


Nuo shortisen lahkeetkin meinasin ensin jättää huolittelematta, mutta päätin lopulta kääntää niistä kuitenkin reunukset ja surauttaa kaksarilla. Nyt on sitten elvytetty vielä käyttöön kolmet risat leggarit ja samalla saivat barbiet uusia mekkoja. Kerrankin oikeasti sellainen 5 minuutin pikatuunaus. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti